bilde2
bilde3
bilde4
Sunnhordaland Antirust

Vossarust

​Vi hjelper deg å hindre rust på kjøretøyet eller annet utstyr!


Sentralt på Voss
​Vossarust holder til i nyoppussede og fine lokaler i Strandavegen. Vossarust og Vossadekk (gamle Voss Olje) har verkstedet i samme bygg hvor vi deler kundemottak.

Personbil, bobil og lastebil
I den nye hallen har vi løftebukk som er stor og kan ta bobiler opp til 4,5 tonn. Lokalene er også laget for å behandle lastebil, traktorer og alle typer kjøretøy.

Mobil sprøytevogn
Vi har også en mobil sprøytestasjon på henger som gjør at vi kan ta oppdrag for industrien, landbruket og andre som har behov for antirustbehandling på stasjonære enheter.

Høy kompetanse
Vår behandler, Iulian, har drevet med Fluid Film i mange år og har opparbeidet seg mye kunnskap og erfaring med lanolinbehandling. Han kan vise til hundrevis av behandlede biler og hvordan behandlingen har fungert over tid. Opplæring og flere års erfaring fra Sunnhordland Antirust gjør at vi med trygghet kan påta oss mange ulike Fluid Film-oppdrag.

Gratis befaring
Kom gjerne innom med bilen din, så tar vi en gratis befaring og anbefaling.

Servicehefte
Alle som antirustbehandler bilen sin hos oss får med servicehefte. Behandlingen blir dokumentert og vi kaller deg inn når det er på tide med ny behandling.

Anbefaler Hovedbehandling første gang, deretter hver tredje gang

Kan sprøyte fett

Kan spyle inni rammer

Vasker bilen etterpå

Kan behandle lastebil / buss i sommerhalvåret

Kan behandle lastebil / buss hele året