Bergen Antirust

Biler ruster ikke noe mindre i dag enn de gjorde for 20 år siden!


​Ved å ta en understellsbehandling hos oss, sikrer du at bilen ikke ruster under kjøring på saltede veier. Alt saltet og fuktigheten gjør at mange biler, også nye, ruster fort og mye! Dette kan du som bileier gjøre noe med raskt og billig. Hulrom og plateskjøter er ofte meget dårlig behandlet orginalt og er ofte en grunn for rustdannelse. Dette blir "mettet" med fett da vi bruker spesialutstyr for å få god beskyttelse i alle hulrom før selve understellet blir sprøytet. Vi tilbyr også antirustbehandling av tyngre kjøretøy, bobil og traktor. 

Lanolinolje Fluid Film som er fett fra sau sprøytes på understell og hulrom med tilpasset utstyr under høyt trykk. Stopper rustangrep da luft og fuktighet blir fortrengt. Kryper 15 cm i året eller mer i bilens understell gjenom nagler og plateskjøter. Det vil si at alle kroker og åpninger vil bli smurt, og beskyttes mot fukt og salt. Dette kan også spare inn dine utgifter på et verksted da jobben kan gå fortere uten bolter som sitter fast og knekker.

​Bilen trenger ikke sandblåsing eller vask og løs rust og løs skit blir fjernet med skrape og trykkluft før behandling. Lanolinolje Fluid Film NAS bidrar til og mykgjøre også tidligere behandlinger så dette ikke skal tørke inn med tid, Og holder foringer og understell smurt så det ikke morkner som ofte er et vanlig problem før en foring ryker. Lanolinolje Fluid Film NAS fungerer i tillegg som rustløser og elektrospray og er da et lurt valg om du er i tvil med din nye hybrid og elbil.

Leiebil

Vi har 2 stk leiebiler tilgjengelig for rimelig leie til våre kunder.

Anbefaler Hovedbehandling første gang, deretter hver tredje gang

Kan sprøyte fett

Kan spyle inni rammer

Vasker bilen etterpå

Kan behandle lastebil / buss i sommerhalvåret

Kan behandle lastebil / buss hele året