IMG_6865

Follo Fluid Film

Vi driver hovedsaklig med understellsbehandling av lette kjøretøy og varebiler med Fluid Film, og salg av alle produktene. Dette har vi holdt på med siden 2018. Vi er også tilknyttet Roars Sandblåserservice dersom det er behov for å sandblåse noe.

Vi rengjør alltid bilen grundig med trykkluft før hver behandling, slik at Fluid Filmen skal klare å penetrere der den skal være, nemlig på metallet og eksiterende rust. Fluid Film kommer i forskjellige tykkelser, og vi bruker Liquid AR, som er tjukkere og mer bestandig enn vanlig NAS. NAS brukes i alle hulrom som f.eks. innvendig ramme og kanaler. Dører, panser og bagasjeluken behandles med et tynnere produkt som heter Liquid A, dette har meget gode krypeevener og er helt luktfritt.   

Vi tar alltid hovedbehandling på bilen med mindre den er tatt før. Det vil si at vi skruer av hjul, innerskjermer og alle plastdeksler under bilen. Dette for å sikre at man har så god dekkevne som mulig. Erfaring tilsier at det kan ruste godt bak disse dekslene på enkelte bilmodeller. Dette er nødvendig for et godt resultat som varer år etter år. 

Vi har ulike priser for ulike bilmodeller, så ta kontakt for å ta en prat om nettopp din bil.

Maksimum høyde på bilen: 2,35 meter.

Velkommen!
Froensveien 1
1449 Drøbak
483 69 565

Anbefaler Hovedbehandling første gang, deretter hver tredje gang

Kan sprøyte fett

Kan spyle inni rammer

Vasker bilen etterpå

Kan behandle lastebil / buss i sommerhalvåret

Kan behandle lastebil / buss hele året