Hvorfor velge Fluid Film?

Lanolin er uten tvil det beste alternativet for behandling av understellet om du allerede har fått litt rust.
Ingenting slår naturen! Dette er et naturprodukt som beskytter metallet mot korrosjon.

Kan rust virkelig stoppes? JA! 

Det er en vanlig oppfatning at det ikke finnes noe som stopper rust. Heldigvis stemmer ikke dette. Selv om den har vært brukt i hele verden siden 1943 på skip og i offshoreindustrien, har dette vidunderproduktet kun vært tilgjengelig for alle i Norge siden 2012. Fluid Film virker på en annen måte enn tradisjonell antirustbehandling. I stedet for å forsegle, vil Fluid Film trekke helt gjennom rusten og inn i metallets porer. Det størkner aldri og vil derfor aldri flasse og slippe vann og salt til, men ligge som en klebrig og levende hinne på metallet. 


Rimelig behandling

Fordi Fluid Film virker selv om det allerede er rust, er det ikke nødvendig med sandblåsing. Man trenger heller ikke å spyle på forhånd eller vaske med løsemidler etterpå. Dette gjør at behandling ved verksted blir billligere. 

Det er også mulig å behandle selv, noe som gir en enda rimeligere løsning. Vi leverer alt du trenger til behandlingen så lenge du har en kompressor. Fluid Film og sprøyteutstyr kan kjøpes hos nærmeste forhandler  eller i nettbutikken.


Trekker inn i metallet

Fluid Film NAS er svært penetrerende, fortrenger vann og samler ikke skitt slik som vanlig olje gjør. Den vil ikke fordampe eller størkne, men være aktiv og penetrerende over lang tid. Er det mye gravrust, kan den suge til seg all oljen slik at man bør gjenta etter en dag eller to for å mette rusten fullstendig, og overflaten forblir våt. 


Mykgjør gammel behandling

Fluid Film egner seg godt selv om det er behandlet med andre antirustprodukter tidligere. Fluid Film vil mykgjøre gamle og harde løsemiddelbaserte antirustmidler. Sammen blir de en myk og levende masse, og Fluid Film kryper helt inn til metallet.


Miljøvennlig 

Fluid Film er løsemiddelfri og har kun 1 % VOC. Den er ikke giftig eller farlig og har flammepunkt på 207 ºC (NAS). Vi kjenner ingen antirustmidler som kan skilte med noe bedre.

"Visste du at gjerder og wirer på fjellet ikke ruster der det går sauer som gnir seg mot disse for å klø seg? Ganske kult ..."

sheep-451981_1280_web