Referanser

Bruker fluid film på bilene og på jobben. Spesielt sprayboksen er jeg en stor bruker av. Har vært litt plaget av irr på batteri polene. Litt fluid på disse gjorde at irren aldri kom tilbake. Henger kontakter er også utsatt. Spesielt på bått hengeren, som dyppes i saltvann flere ganger i året. Her bruker jeg sprayen i El kontaktene og på bevelige deler. Tidligere måtte jeg skifte ut deler. Nå er det som nytt etter flere ganger i sjøen.

Jani
Mitt Gilje-vindu byggeår 2004 begynte å vise tegn på fuktskader i trevirket for ca 2 år siden. Trevirket var oppsvulmet slik at jeg hadde problemer med å åpne og lukke viduet. Jeg påførte Fluid film på trevirket og jeg har de siste to årene ikke hatt noe problemer. Uten behandlingen, som virker til å ha impregnert trevirket og fortrengt fuktigheten, så måtte jeg nok ha byttet ut hele vinduet. Det luktet litt sau i rommet i starten, men det gav seg etter et par-tre dager. Anbefales til slitte og fuktskadet trevirke på viduer:-)!
Arvid
Bare synd at jeg ikke visste om dette stoffet for 10 år siden for har jeg berga karroseriet på bilen min, men heldigvis berga jeg ramme takket være dette stoffet, så da berge jeg amerikaneren min takket være dette stoffet og i tillegg så det ledig bra ut på bilen min siden det var svart, dette kommer jeg til hamstre av slik at jeg har et lager resten av livet mitt. Takk rettedal for at dere selger dette beste stoffet jeg noen sinne har brukt på bilen min, hilsen amkarentusiast.
Sondre
Veldig lett å påføre.
Litt lukt, men ikke i sammenligning til petroliumsbaserte produkter. 
Lett å påføre. Bra sprøyteutstyr. 
Anbefales på det varmeste. 
Brukte 5 liter til en bobil på 7 meter. (Halv integrert)
John Egil Fjeldså
Har testet bare litt fluid film spray på endel av understellet på min kones Kia Picanto , og etter en god del tid ser det ut som om dette har gjort ein god jobb og at det har tålt vær og vind.
Kommer til å bruke endel av dette også på min Chevrolet Astro.
Gules Mek og Landbruksservice AS
Har testet bare litt fluid film spray på endel av understellet på min kones Kia Picanto , og etter en god del tid ser det ut som om dette har gjort ein god jobb og at det har tålt vær og vind.
Kommer til å bruke endel av dette også på min Chevrolet Astro.
Oddvar M. Skaten
Prøvde først denne sprayen, brukte den på bilunderstell, mc, sykkel og ATV.
I og med at den kan brukes til det meste, vil jeg si at det blir rimelig.
Siden jeg har så pass mange bruksområder, fikk jeg fort behov for mer, og bestilte derfor bilpakken.

Hittil er jeg godt fornøyd med produktet og føler meg trygg på at det gjør sin virkning, spesielt med tanke på rust på bil-/understell.

Anbefales sterkt.
Erling Eriksen
Sjeftprodukt! Brukt som kjedespray på lett MC, wiresmører sprayet på diverse rustangrep forstilling.
Konklusjon etter ca 10mnd: funker bedre enn annen kjedespray eg har prøvd med tanke på hvor ofte man må "fylle på", Tipper aldri eg trenger skifte wirer igjen.
Forstilling virker som er sluttet og korrodere...  
Kim
Meget bra spray!
Jeg kjøpte 2 flasker til å beskjytte under en BMW X3 2007 og en Toyota Corolla 2005
Det holder seg fuktig og litt seigt under bilene nå flere uker etter at jeg påførte sprayen.
Jeg tror dette er et forebyggende vedlikehold som svarer seg godt.
På de svarte plastdetaljene på BMW en gikk det bort etter hvert.
Det var drygt i bruk, jeg brukte en flaske på hver bil og vil kjøpe inn til småting jeg oppdager etter hvert.
Jostein N. Tøn
Har prøvd ut produktet på alt fra Bil/moped til smøring av dører og alt som trenger en smørning og må få si at det er det beste smøreproduktet jeg har prøvd. Det virker med en gang og varer veldig lenge.  Løp og kjøp :-)
John Helge Wessel
Super effektiv. Hadde en ytterdør som alltid hadde vært så treg nærmest umulig når det er kaldt ute. Har prøvd alle mulige låsesprayer og CRC og lignende produkter. Det gikk bare minutter for den føltes som ny. Har ikke behøvd ettersmøre heller.  I ettertid har jeg forsøkt sprayen både på syklene våre og på bilen. Kryper noe helt vanvittig. 
Bjørn
Jeg har brukt opp to spraybokser og bestiller to nye (de er drøye i bruk). Smøremiddelet er brukt på biler, snøscooter, motorsykler og påhengsmotor.

Fordelen med dette stoffet er krypegenskapene. Smøringen kryper saaaaakte og sikkert. Man merker det på foringer og kuleledd; knirkelyd blir enten borte eller reduseres. Siste vellykkede smøring var girstagene på Alfa Romeo 166. Over tid ble girbevegelsene trege. Alternativet var å demontere alle ledd, fjerne oksydasjon på kuleledd og smøre opp. Jeg brukte strålerøret og dusjet alle kule-og akselkoblinger. Etter to døgn... smoooothe bevegelser. Nice :-)
Landmann
Har kjøpt dette sette med sprøyte. Denne oljen er helt fantastisk mot rust. Sprøytet bilen under og boret hull i kanaler og sprøytet også der. Det samme i alle dører. Der det var litt rust har rustangrepet stoppet og det ligger en tynn film av olje over det hele.
Dette er verdens beste rustbeskyttelse uten tvil.
Trygve Kristiansen
Brukt det på mange veteran biler i mange år. Ingen ting kan måle seg med Fluid Film.
Henning
Verktøy på boks! Bruker som de fleste fluidfilm under bilen min, men den er også ypperlig til smøring og preservering av sykkel. Har prøvd et utall vidundermidler til sykkelkjeden og kommet frem til at fluid film nas har best holdbarhet og smøreeffekt. 
Er blitt fast bruker av fluid film og gir ofte tips til andre om dens fantastiske egenskaper.
Bernt Lorentzen
Gledelig overrasket.

Etter å ha hatt settet liggende i garasjen et par uker etter avhenting på Posten, tok jeg motet til meg og fylte sprøyta, kjørte min ærede 2001 modell Pajero opp på bukker, startte kompressoren, justerte trykket litt og krabbet under Mitsubishì'n. Den trengte litt behandling gitt. Brukte 360 gr. dysa i de hulrom jeg fant, og la til slutt et godt lag under hele bilen. Utstyret fungerte perfekt hele veien. Lite klin og søl. Trekker seg godt inn i kanter og hjørner og dekker godt når du har justert inn sprøyta/trykket. 
Fluid Filmen har nå sittet på bilen noen uker og det ser fantastisk ut. 
Denne jobben var rett og slett morsom å gjøre med topp produkter.
Roy A. Andersen
Har brukt Fluid Film på bil nr.3 nå og det er topp saker! Løser opp gammel hard sprukket tectyl så den igjen blir myk og tett! Kjøpte pakken med alt utstyr og er kjempefornøyd!
Arne Johnsen
Kjøpte en pakke sist sommer for rustbehandling av en eldre bil med litt overflaterust både her og der. Sprøyten som fulgte med var jo bare helt prefekt med hurtigkoblinger, sonde for å sprøte i hulrom og det hele. Dette var ikke noe Biltema-junk. Fluid Film NAS må være et perfekt stoff for rustbehandling.
Kikker under bilen som jeg behandlet i fjor, og det som så rustent ut da, har en fin feit overflate. I dører og hjulbuer regner jeg ikke med å se rust etter denne behandlingen. Har anbefalt dette stoffet til flere, og alle er like imponert.
Kjell D
Har prøvd mange ulike produkter som hevder de stopper rust uten at disse har innfrid. Fluid film må sies og stille i en klasse for seg selv. Kan på det sterkeste anbefale NAS oljen til alle som ønsker å bevare bilene sine.
Stig Werner
Kjøpte i fjor noen flasker Fluid Film Spray for å behandle enkelte problemsteder på understellet på min Subaru. Dette ser meget bra ut etter inspeksjon! Bonus for at alle knirkelyder forsvant! 
Sjelden å se at et produkt faktisk holder hva det lover. Kommer til å fortsette med Fluid Film for ettertiden.
Bjørn Ringstad
Brukte Fluid Film Spray på underhuset til en påhengsmotor. Hadde jobbet hele sommeren med å prøve å få løs skruene, prøvde alle kjente middel som skulle løsner skruer, men få nyttet. Ble anbefalt å prøve Fluid Film. Sprayet på, ventet 24 timer, ny påspraying, ventet 8 timer og prøvde så med fastnøkkelen. Min første reaksjon: Hvorfor hadde jeg ikke prøvd (visst om) dette før? Fluid Film vil alltid være i min verktøyboks.
Tor André Giskegjerde
Fluid Film Spray kan brukes til det meste, også som lærimpregnering. Hadde et par Goretex fjellsko som begynte å bli lekk og uttørket i læret. Sprayet de godt og hengte de til tørk et par uker og gjentok behandlingen slik de fikk stå og godgjøre seg et par måneder før jeg tok dem i bruk. MYKE SOM HANSKESKINN OG POTTE TETTE! De får nå denne behandlingen 1 gang i året. Har forlenget levetiden til skoene med flere år. Kjempefornøyd!
Stig Jensen