347617165_256491733795905_7107583358466209623_n__msi___jpg
Lysvand-antirust_03

Lysvand Antirust

Lysvand Antirust drives av Kevin Lysvand, som har spisskompetanse innen antirustbehandling med lanolinolje fra Fluid Film.

Verkstedet, med toppmoderne utstyr, ligger i garasjen på Arnsetran Gård i Leksvik. Her utføres antirustbehandling på alle typer kjøretøy og utstyr, montering av spesialtilpassede innerskjermer / Lokari-skjermer og montering av fettlist.
Lysvand Antirust har også en mobil enhet, som gjør at vi kan dra til deg eller din bedrift og rustbeskytte det du måtte ønske som traktorer, utstyr / redskap og infrastruktur og mer.

Lysvand Antirust ble startet i 2014, og har siden den gang rustbehandlet og beskyttet det meste av alle typer kjøretøy på land, maritim / offshore, landbruksutstyr / utstyr for både private og store entreprenører. Her har vi også butikkutsalg av alle Fluid Film-produkter til alle tenkelige formål!

Er du usikker på om ditt kjøretøy trenger behandling? Vi tilbyr gratis rustkontroll!
Ved en rustbehandling hos oss, får kunden tilgang til en digital mappe som inneholder full dokumentasjon med video, bilder og skriftlig rapport. Kunden får også et ferdig utfylt servicehefte og kalles automatisk inn til ny time.

Gjennom mange års erfaring kan vi med trygghet utføre antirustarbeid med stolthet når vi skriver under behandlingen med vårt navn. Lysvand Antirust er opptatt av miljøet og egenskapene til Fluid Film, som siden 1943 har vist å forebygge rustangrep og evnen til å stoppe etablerte rustangrep på en løsemiddelfri og effektiv måte.
Oljens unike og saltvannsbestandige egenskaper har uendelige bruksområder som øker driftssikkerheten og levetiden til en rimelig, men kvalitetssikker behandling!

Hos oss settes kvalitet og kundetilfredshet fremst, sammen med arbeidsstolthet og perfeksjon på hvert enkelt oppdrag bygges et godt rykte som gjør at vi får nye og faste kunder til å velge oss.
Hos Lysvand Antirust kan du være sikker på at ditt kjøretøy er i gode hender.

Anbefaler Hovedbehandling første gang, deretter hver tredje gang

Kan sprøyte fett

Kan spyle inni rammer

Vasker bilen etterpå

Kan behandle lastebil / buss i sommerhalvåret

Kan behandle lastebil / buss hele året