Kjøretøy og transport

Kjøretøy og transport
Klikk på bildet for å se dokumentet.
vehicle-undercoatingUNDERSTELLSBEHANDLING:

Fluid Film trenger inn i metallet og lager en beskyttende barriere mot korrosjon. Fortrenger salt, kalsium, natriumklorid og gjødsel. Fluid Film kryper og tørker aldri.
spray batteri webELEKTRISKE ANLEGG:

Nyere biler har mange sensorer og kontakter som utsettes for saltsprut. Fluid Film leder ikke strøm, hindrer korrosjon og sikrer god kontakt.
towbar-1598685AVTAGBAR KROK:

Fluid Film hindrer korrosjon og smører både mekanisme, lås og låsesylinder. Hindrer også korrosjon på tilhengerkontakt.
oldtimer-1189909IMPREGNERING AV SKINN:

Fluid Film beskytter skinnseter og holder det mykt i årevis. Brukes på ufarget skinn og farget skinn produsert før ca. midt på 80-tallet. Nyere miljøvennlige dekkfarger tåler normalt ikke fett - uansett type.

asfaltflekker1bFJERNE ASFALTFLEKKER:

Fluid Film løser opp asfaltflekker og andre urenheter som gir en ru overflate. Spray et tynt lag, la virke i ca. 10 minutter og tørk av med poleringspapir.
bobilBOBIL:  

Fluid Film egner seg meget godt til understellsbehandling av bobil. Mange er engstelige for at finer skal svelle eller råtne ved antirustbehandling. I virkeligheten vil Fluid Film faktisk tørke ut fuktigheten i finéren hvis den ligger på i helt tynt lag.  Det er lurt å behandle bilen noen uker før sesongen for å være helt sikker på at lukten er borte utenfor bilen.