Kjøretøy og transport

Kjøretøy og transport
Klikk på bildet for å se dokumentet.

Antirustverkstedene demonterer plastdeksler, rengjør med trykkluft og tørker med varm luft. Kanaler, hulrom, understell, gulv, hjulhus og dører blir grundig behandlet. Basert på antall behandlede biler per i dag (2016), sparer vi miljøet og mekanikere for ca. 50 000 liter løsemiddel årlig - sammenlignet med løsemiddelbaserte antirustmidler. 

vehicle-undercoatingUNDERSTELLSBEHANDLING:

Fluid Film trenger inn i metallet og lager en beskyttende barriere mot korrosjon. Fortrenger salt, kalsium, natriumklorid og gjødsel. Fluid Film kryper og tørker aldri.
spray batteri webELEKTRISKE ANLEGG:

Nyere biler har mange sensorer og kontakter som utsettes for saltsprut. Fluid Film leder ikke strøm, hindrer korrosjon og sikrer god kontakt.
towbar-1598685AVTAGBAR KROK:

Fluid Film hindrer korrosjon og smører både mekanisme, lås og låsesylinder. Hindrer også korrosjon på tilhengerkontakt.
oldtimer-1189909IMPREGNERING AV SKINN:

Fluid Film beskytter skinnseter og holder det mykt i årevis.
bobilBOBIL:  

Fluid Film egner seg meget godt til understellsbehandling av bobil. Mange er engstelige for at finer skal svelle. I virkeligheten vil Fluid Film faktisk tørke ut fuktigheten i finéren hvis den ligger på i helt tynt lag.  Det er lurt å behandle bilen i god tid før sesongen slik at lukten forsvinner før du skal på tur. Vi anbefaler minst 2 måneder for å være på den sikre siden.
Fluid Film Norge
Telefon: 51 65 11 51

Kleppvegen 102, 4051 Sola
Nettside: fluidfilm.no
Nettbutikk: bilkontroll.no
Org.nr: NO 982 511 321 MVA
Bankkonto: 3250.05.14395
Juridisk navn: Rettedal Bilkontroll AS