Brosjyrer

Fluid Film-produkter
Fluid Film-produkter
Pakketilbud
Pakketilbud

Bruksområder

Bruksområdene til Fluid Film er omtrent uendelige. Fluid Film er brukt globalt siden 1940-tallet på skip, offshore, i industri, i landbruk og privat. Baseolje av lanolin gir unike og saltvannsbestandige egenskaper.

Fluid Film fordamper og tørker ikke, men er aktiv, krypende og penetrerende over lang tid. Den egner seg derfor svært godt som rustløser og smøremiddel på kjeder, wirer, våpen, fiskesneller, bolter, låser, låsesylindre, hengsler, avtagbare kroker, hekksakser, tilhengere, påhengsmotorer, gjødsel- og saltspredere, til vinterkonservering og transportbeskyttelse.

Fluid Film er meget godt egnet til rustbehandling og hulromsbehandling. Sprøyteutstyr trenger ikke å rengjøres etter bruk, da Fluid Film ikke størkner. Gammel tradisjonell behandling, som for eksempel Tectyl, mykgjøres og vann fortrenges. Fluid Film er ikke konduktiv og brukes derfor på batteripoler og elektriske kontakter. Fluid Film svir ikke gress og vegetasjon. Gressklipperpanner holdes lettere rene, og is og snø vil ikke bygge seg opp på snøfresere, snøskjær og snøscootere. Siden oljen ikke samler skitt, er den ideell på landbruks-, skogs- og anleggsmaskiner.

Fluid Film Spray er en veldig effektiv rustløser, og kan også brukes til polering av aluminium, rustfritt stål, og andre metaller, krom, verktøy, treverk, lakk, vinyl og til impregnering av lær. 
Trifold-brosjyre
Trifold-brosjyre
Bruksområdene til Fluid Film er omtrent uendelige. 


Smøring

Fluid Film fordamper og tørker ikke, men er aktiv, krypende og penetrerende over lang tid. Den egner seg derfor svært godt som smøremiddel på kjeder, wirer, våpen, fiskesneller, bolter, låser, låsesylindre, hengsler, avtagbare kroker, hekksakser, tilhengere, påhengsmotorer, gjødsel- og saltspredere.


Rustløser

Fluid Film forblir klebrig, løser opp skitt og rust, og egner seg derfor svært godt som rustløser. Bruk på skruer og bevegelige deler for lettere håndtering.


Antirustbehandling

Fluid Film er meget godt egnet til rustbehandling og hulromsbehandling. Sprøyteutstyr trenger ikke å rengjøres etter bruk, da Fluid Film ikke størkner. Gammel tradisjonell behandling mykgjøres og vann fortrenges. Fluid Film er ikke konduktiv og kan også brukes på batteripoler og elektriske kontakter. 


Polering og impregnering

Fluid Film kan brukes til polering av aluminium, rustfritt stål, og andre metaller. Polerer også krom, treverk, lakk og vinyl.
Fluid Film kan brukes til impregnering av lær. Det gjør læret mykt og motstandsdyktig mot vann. 


Utendørs lagring

Fluid Film er meget god egnet for vinterkonservering og transportbeskyttelse. Bevarer utstyr ved utendørs lagring. Oljen vil legge seg som en dynamisk hinne og beskytte metallet mot fukt og oksygen som forårsaker rust.