Mercedesklubben i Bergen på besøk

Mercedesklubben i Bergen får demonstrasjon av Fluid Film hos Skogsvåg Auto.
Onsdag 20. September var Bergensavdelingen på firmabesøk hos Skogsvåg Auto i Sund kommune, og tema var Antirust-/korrosjonsbeskyttelse. Det stilte 17 ivrige medlemmer fra MB-klubben, vi ble tatt vel imot av ekteparet Ekren som driver Skogsvåg Auto.

Det var klargjort en bil som sto på bukk, og vi fikk god opplæring i rengjøring under bilen, før bilen ble behandlet med FLUID FILM lanolinbasert olje - et meget godt produkt som ikke tørker helt. Etter en omvisning i verkstedet tok vi turen inn i butikken, hvor det var dekket opp med kaffe, brus, vafler og tebrød, og vi fikk full opplæring om produktet FLUID FILM. Innehaver Harald Ekren har god erfaring med produktet og visste hva han snakket om. Det ble fra medlemmenes side stilt mange kritiske spørsmål som ble godt besvart og dokumentert av Ekren.  Det. Var mulig å kjøpe forskjellige produkter av Fluid Film på sprayboks og større volum samt sprøyte til eget bruk. Hvis ønskelig kan behandling av FLUID FILM på bilen utføres hjemme i garasjen.

Kveldstimene hos Skogsvåg Auto gikk altfor fort. Mercedes-klubben takker for hyggelig og lærerikt firmabesøk, og ønsker Ekren lykke til med produktene.
 
Bulletinen, Foto: Vidar Moen
Bulletinen, Foto: Vidar Moen