Buskerud Antirust

Buskerud Antirust

Antirustbehandling med Fluid Film.


Buskerud Antirust tilbyr oljebehandling med lanolinoljen Fluid Film. Denne oljen har vist seg å være meget effektiv når det kommer til både å forebygge, og ikke minst å stoppe etablerte rustangrep på bil.

Den viktigste grunnen til at Fluid Film virker så godt også på rustne flater, er at den aldri slutter å krype. Den vil penetrere inn i rustporene og stoppe videre rustutvikling.

Vi tilbyr nå Fluid Film Gel BN på nye biler. Dette er en variant av lanolinolje som er tykkere og mer slitesterk enn Fluid Film NAS. Gel BN foretrekkes først og fremst på nye og rustfrie biler. Stadig flere bilforhandlere ser hvor godt egnet det er, og velger dette produktet på nye biler som skal selges.

Fluid Film Gel BN har de samme gode rustpreventive egenskapene som Fluid Film NAS, samtidig som det ikke drypper, lukter helt ubetydelig og man kan ha lengre intervaller mellom behandlingene. Hvis man ønsker å følge opp med behandling senere, vil det være naturlig å bruke NAS på disse behandlingene. Gel BN vil også krype noe, men ved å tilføre NAS på oppfølgende behandling, vil dette gjøre det opprinnelige belegget mer krypende.
Øvre Eiker vei 83A
3048 Drammen
 

Anbefaler Hovedbehandling første gang, deretter hver tredje gang

Kan sprøyte Fluid Film-fett

Kan spyle inni rammer

Vasker bilen etterpå

Kan behandle lastebil / buss i sommerhalvåret

Kan behandle lastebil / buss hele året