WRO-EP: God på bunnen!

Vi har testet WRO-EP som bunnstoff.


WRO-EP er vårt tykkeste og mest slitesterke fett. Vi hadde lyst å se hvordan den fungerer i forhold til tradisjonell bunnsmøring og behandlet en båt med en side av hver.
 
Påføring av bunnstoff om våren

 
Fluid Film WRO-EP på halve båten
Venstre side har fått et strøk med hardt bunnstoff fra en stor leverandør, mens høyre side har fått et strøk med Fluid Film WRO-EP.
Pensling av WRO-EP
Høyre side fikk et strøk med Fluid Film WRO-EP. Påføres med radiatorpensel. Det er litt tungt fordi den er tykk i konsistensen, så bruk gjerne begge hender. 

Sjekk av bunnen om høsten

Bunnen etter en sesong med tradisjonell bunnsmøring.
Etter en sesong har det normalt festet seg en del groe og skitt under båten
Bunnen etter en sesong med WRO-EP.
På siden som er behandlet med WRO-EP festet det seg betydelig mindre skitt. Det er fordi WRO-EP ikke størkner men holder seg levende og skitt vil vaskes bort når båten er i bevegelse i sjøen.
Slik ser det ut en sesong etter behandling
Bak på båten er det ikke nevneverdig forskjell på de to sidene. Grunnen er at her blir ikke båten utsatt for vannstrømmer på samme måte som skyller bort skitt.
WRO-EP leveres som 1 liter eller 16,67 liter.

Konklusjon


Etter sesongen var det tydelig forskjell på hvor mye skitt som hadde festet seg på sidene, men ikke nevneverdig forskjell bak. Grunnen er at WRO-EP ikke størkner men holder seg fettete, og da vil skitten vaskes bort av sjøen. Trolig vil en derfor ha størst nytte av WRO-EP som bunnstoff på planende båter mer enn snekker og seilbåter.  Vi testet på glassfiber, men den vil være god også på plast og aluminium.  Vi har i tillegg god erfaring med Fluid Film på propell og drev.


Fluid Film Norge
Telefon: 51 65 11 51

Kleppvegen 102, 4051 Sola
Nettside: fluidfilm.no
Nettbutikk: bilkontroll.no
Org.nr: NO 982 511 321 MVA
Bankkonto: 3250.05.14395
Juridisk navn: Rettedal Bilkontroll AS