Hvorfor velge lanolinolje?

"Det finnes ikke noe som stopper rust" er det noen som sier.


– Rust i karosseriet kan være svært vanskelig å stoppe, sa daglig leder i et antirustsenter som har drevet siden midten på 70-tallet. Vi forstår disse utsagnene godt! Fluid Film er et produkt som virker på en måte man må erfare.

Vi kjenner ikke til andre produkter som kryper ca. 15 cm i alle retninger på plane flater eller gjennom falser og nagler, ikke størkner (du blir våt på fingeren etter flere år), ikke fordamper, er miljøvennlig, og ikke trekker til seg skitt slik andre oljer gjør.

Fluid Film er basert på lanolinolje (ullfett/sauefett) og har vært brukt i hele verden siden 1943 på skip og i offshoreindustren, blant annet på grunn av sine saltvannsbestandige egenskaper. På grunn av de gode rustbeskyttende og ikke minst ruststoppende egenskapene, har Fluid Film vokst seg store innenfor mange bransjer og bruksområder. Vi erfarer at den virker helt unikt til understellsbehandling, både på nye og gamle biler. Vi anbefaler Fluid Film NAS til førstegangsbehandling til både hulrom og understell, da denne er svært penetrerende. Den sprayes på med trykkbegerpistol. Normalt går det ca. 6 liter til en komplett behandling av en personbil (ca. 4-9 liter avhengig av bilstørrelse). Til tunge kjøretøy kjøpes 19 liters spann. Vi har alt du trenger til antirustbehandlingsjobben, så lenge du har en kompressor.
 

Penetrerer: 

Fluid Film NAS er svært penetrerende, fortrenger vann og samler ikke skitt slik som vanlig olje gjør. Siden den ikke fordamper eller størkner, er den aktiv og penetrerende over lang tid. Skikkelig gravrust kan suge til seg, slik at man kan gjenta etter en dag eller to, for å mette rusten, slik at overflaten forblir våt. 
 

Mykgjør gammel behandling: 

Vi får mange positive tilbakemeldinger fra kunder på at Fluid Film mykgjør gamle og harde løsemiddelbaserte antirustmidler.
 

Miljøvennlig: 

Fluid Film er løsemiddelfri og har kun 1 % VOC. Den er ikke giftig eller farlig og har flammepunkt på 207 ºC (NAS). Fluid Film svir ikke gress og vegetasjon, og egner seg derfor godt til landbruksmaskiner. Spray på en blomst, og den dør ikke før den skal!


Fluid Film stopper rust!

 
 
Fluid Film Norge
Telefon: 51 65 11 51

Kleppvegen 102, 4051 Sola
Nettside: fluidfilm.no
Nettbutikk: bilkontroll.no
Org.nr: NO 982 511 321 MVA
Bankkonto: 3250.05.14395
Juridisk navn: Rettedal Bilkontroll AS