Lillehammer Antirust

Lillehammer Antirust

Vi utfører antirustbehandling av alle typer biler.


Vi benytter oss ikke av de tradisjonelle antirustmidlene som Tectyl, Mercasol eller Dinitrol. Vi bruker Fluid Film, en olje som er et rent naturprodukt basert på lanolin, og som ikke er giftig. Fluid Film har blant annet blitt brukt i ballasttanker på båter siden 1943. Et verre miljø med tanke på rust finnes knapt, og dette er en god bekreftelse på virkningen av Fluid Film. 

Oljen som påføres er av tre ulike konsistenser, med hvert sitt bruksområde: Den tykkeste oljen påføres på områder som er mest utsatt, eksempelvis kanaler og innerskjermer. Oljen av middels konsistens benyttes desidert mest, og denne påføres inne i kanaler og andre hulrom ved bruk av sonder og på andre plasser som ikke er så fullt så utsatt. Den tynneste oljen benyttes innvendig i dører og bakluker.

Bilen blir ikke vasket under før behandling, men den tørkes med varme og blåses ren med kjøletørket trykkluft. Erfaringsmessig blir det bedre vedheft med litt støv under bilen. Fluid Film blir deretter påført med trykk opptil 250 bar. Dette gir en kort behandlingstid og rimelig pris. Demontering av paneler under bilen gjøres etter avtale.

​Lillehammer Antirust er lokalisert ved Nordsetervegen 59 i Mesnali, som ligger 13 km fra Lillehammer i retning Sjusjøen. I Mesnali tar du av til venstre innover Nordmessenvegen, hvor du etter 600 meter vil få forsamlingslokale Fjellnær på høyre hånd. Fortsett 30 meter og sving så til høyre.  
 

Anbefaler Hovedbehandling første gang, deretter hver tredje gang

Kan sprøyte Gel BN-fett

Kan spyle inni rammer

Vasker bilen etterpå

Kan behandle lastebil / buss i sommerhalvåret

Kan behandle lastebil / buss hele året

Fluid Film Norge
Telefon: 51 65 11 51

Kleppvegen 102, 4051 Sola
Nettside: fluidfilm.no
Nettbutikk: bilkontroll.no
Org.nr: NO 982 511 321 MVA
Bankkonto: 3250.05.14395
Juridisk navn: Rettedal Bilkontroll AS